Menu

Hakkımızda

Pro Yemek Ailesi Olarak işletmenize yerinde farkındalık sağlıyoruz.

Bu sloganla başlamak bizim hakkımızda çok fazla konuyu ifade ediyor. 25 yıldan fazla iş tecrübemizle catering, yemek fabrikası anlayışından farklı bir anlayış ve çalışma modeli ile çalışanlarınız için artık yemekhane yerine restoran da hissiyatı ile yemek yeme keyfini yaşatıyor ve yaşıyoruz.

Toplu yemek üretimi ile ilgili yılların tecrübesiyle yenilikçi ve yeni teknolojilerle daha kaliteli hizmet anlayışını bir araya getirerek hizmetlerimizi sunduğumuz Pro Yemek Ltd. Şirketi 2008 yılında kurulmuştur. 2008 den bu yana çalışmalarımız da her zaman daha ileriye taşımayı hedeflediğimiz kaliteli yemek üretimi ve servisi ile her geçen gün artan üretim taleplerine cevap vermeyi kendimize misyon edindik.

Neden Pro Yemek?

Sıkça Sorulan Sorular

« PRO YEMEK »İşletmenizdeki restoranı hissedin

İşletmenizde tüm yemek ihtiyaçlarını biz çözüyoruz.  Yemeklerimizle çalışanlarınız mutlu, işletmenizdeki yemek maliyetleri ve iş yükünüzün hafiflemesi ile siz mutlu; mutlu etmenin sevinci ile de bizler mutluyuz.              

İletişime Geçin

Genel Müdürümüzün Mesajı

Utku Öndeş / Genel Müdür

30 yıldan fazla sektörel deneyimimizi, işletmelere yönelik farklı yapı taşlarını özümseyerek farkındalık sağlıyoruz. İşletmelerle empati kurarak ve yemekhanelerle yaşadıkları sorunları gözlemleyerek bir yol izledik. Bizi bu yola sokan ve kendimizi adadığımız alanımızda başarıya ulaşma hedefimizi bu gözlemler ve deneyimler tetikledi. Yeni teknolojiler, bilgi ve tecrübeler, işimizi en iyi şekilde yapmamıza vesile oldu. Pro yemek olarak genç ve dinamik yapımızla, Fiilen olmasa da sanki hiyerarşik olarak aile büyüklerimizden ve babamızdan aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak hedefimiz oldu.

Ben Utku Öndeş olarak, daha geniş vizyonla, kalite ve dürüstlük anlayışımızla Pro Yemek firmasını belli bir noktaya taşımak amacını kendime misyon edindim. Bu noktada yaptığım araştırmalar ile “daha” kelimesinin en yakışacağı durumları değerlendirdim. “daha” kaliteli, “daha” verimli, “daha” faydalı, “daha” yenilikçi gibi neler olabilir şeklinde düşündüm. “daha” kelimesini kullanabileceğim bir çok yer var. Fakat ben en çok sanayi tarafında ne yapabilirime baktım. Pro yemek olarak gıda sektöründe yıllarca çalışmıştık. Çalıştığımız fabrikalar ve işletmelerde gördüğüm yapılarda her zaman yemekhane ile ilgili bazen alışagelmiş bazen de alışagelmişin dışında yaşanan problemler ile PROYEMEK misyonunu değiştirmem gerektiğini düşündüm. İşletmelerin her zaman odaklandığı konu, kendi ilgi alanlarında ki üretim ve üretimin gereksinimleri olmuştur. Örnek olarak bir tekstil fabrikası, üretim bandı, ütü-paket tesisi, yıkama var ise yıkaması, dikimi gibi birçok birimi varken yemekhane, o işletme sorumluları için sadece bir “aşçı”, “yemekhane gereçleri”, “masa sandalye” gibi detaylar olmuştur. İşletme için odak noktası her zaman kendi üretim konusu olmuştur. Otomotiv sektörü, metal sektörü, endüstriyel üretimler vb. gibi birçok alanda işletmeler için benzer durumlar söz konusu olduğunu gözlemledik. Bu noktada PRO YEMEK olarak farkındalığımız ortaya çıktı. Biz de bir işletme olarak odağımız gıda ve toplu yemek üretimiydi.

Her işletmenin bir odağı var ve her işletme kendi işine odaklanıyordu. Bizim odak noktamız ise yemek yani yemekhanelerdi. İşletmelerde yapmak istediğimiz yemekhane ile ilgili her türlü detayı üstlenerek, gıda alımından aşçı, bulaşıkçı gibi personele, kullanılacak servis materyaller ile servis dolabına kadar tüm detayların sorumluluğunu aldık. Alternatifli ana yemek, çoklu yan yemek çeşitleri ile çalışan personele yemekhane değil de restoran keyfini hissettirerek çalışma gayretinde bulunduk. Bu vizyon ile işletmelerde “yemekhane işletmeciliği” farkındalığını sağladık. 7-8 yıldır işletmelerin yemekhanelerinde restoran keyfi yaşatıyoruz. Böylelikle ülkemizde sanayicilerimizin üzerinden büyük bir sorumluluk ve iş yükünü alarak onlarında kendi işlerine daha fazla odaklanmalarına fayda sağlamaya çalışıyoruz.